Izrada sajtova

Izrada sajta, uplata domena i hostinga

Izrada sajta košta od 200€ (npr. za prezentaciju od samo jedne strane) a cena izrade sajta zavisi od složenosti sajta t.j koliko stranica, linkova, slika, veza za profile društvenih mreža i drugih podataka.

Materijal za izradu sajta (tekstovi, slike, podaci) ste u obavezi da vi kao klijent obezbedite i dostavite u elektronskoj formi (putem e-maila, na CD/DVD ili USB memoriji) . Tekst za sajt se dostavlja otkucan u word dokumentu - ne pisan olovkom na papiru,a slike koje se dostavljaju moraju biti unapred sređene.

Izrada sajta traje u proseku od 7-15 dana, a rok izrade zavisi od složenosti sajta.

Mi sajtove radimo u JOOMLA programu. Nakon izrade kompletnog sajta dobijate radnu verziju Vašeg sajta i sve parameter u vlasništvo:  narezano na cd/dvd, na usb memoriji  ili putem e-maila u zavisnosti kako Vama odgovara.

Ažuriranje t.j održavanje sajta obuhvata promene postojećih i dodavanje novih podataka na sajtu:  teksta, slika, podataka o poslovanju, kontakata itd. Takođe važna stvar koju treba da znate je da promena dizajna i forme sajta ne spada u ažuriranje sajta već se računa kao nova izrada prezentacije t.j sajta. Održavanje sajta je do dve promene mesečno besplatno, a nakon toga cena održavanja sajta može da se dogovori na dva načina: da se plaća paušalno godišnje dogovoreni iznos kojii zavisi od količine informacija koje se menjaju ili ukoliko nemate mnogo više od tri promene mesečno da vršite plaćanje po započetom satu rada koji iznosi 10 €/započeti sat.

Pored cene izrade prezentacije (KOJA SE PLAĆA SAMO JEDNOM), klijent je u obavezi da kod željenog provajdera svake godine uplati DOMEN i HOSTING.

DOMEN -Vaša WEB adresa t.j www. ime t.j adresa po kojoj će Vas pronaći na internetu

HOSTING - Prostor na serveru na koji se "kači" t.j na kome se nalazi Vaša prezetacija

Ukoliko imate neku nedoumicu ili nejasnoću bilo da je u pitanju izrada sajta ili azuriranja, postavite nam pitanje bez ustručavanja na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Iskustvo i znanje pre svega

SVS internet studio poseduje višegodišnje  iskustvo u izradi internet prezentacija t.j izradi sajtova. Skoro 150 napravljenih internet prezentacija  i zadovoljnih klijenata je naša najbolja referenca (lista referenci). Pored iskustva SVS internet studio  konstantno  edukuje svoj kadar kako bi pratili tržišni trend i išli u korak sa vremenom i tehnologijom i poseduje potrebne sertifikate za izradu internet prezentacija. Jedan manji deo naših prezentacija možete pogledati na stranici PROIZVODI / SAJTOVI.

Podeli
porn Porn