• 060 44 55 298, 060 44 55 298
  • office@nacukarici.rs

Primeri sajtova

SVS Studio

SVS Studio poseduje višegodišnje iskustvo u izradi internet prezentacija tj. izradi sajtova. Izradom sajtova se bavi još od 2006. godine kada su napravili svoj prvi sajt za premijeru filma  “Uslovna sloboda”. Danas  kao referencu  poseduju listu od blizu sto pedeset  zadovoljnih klijenata (kojima su napravili sajt)  prevashodno iz Srbije, a takođe i regiona (BIH federacija, Republika Srpska, Crna Gora, Slovenija, Hrvatska)  i Evrope (Francuska, Švajcarska, Austrija, Nemačka, Švedska). Naši klijenti  su firme svih profila od malih i mikro preduzeća do državnih institucija (kao što su npr. Gimnazija Patrijarh  Pavle, Sindikalna organizacija Žandarmerije , Saobracajni fakultet, Muzicka skola Davorin Jenko, OŠ 14 oktobar, Moto klub Bezbednost, idr.).  Dve godine uzastopno (2017. i 2018.) je dobitnik sertifikata FIRMA OD POVERENJA.

Primeri uradjenih sajtova

Poštovani posetioci ovu su samo neke od preko 150 napravljenih internet prezentacija (lista referenci). Kliknite na željeni sliku i pogledajte odabranu internet prezentaciju.

Džentlmen

Maki & Deki

CMS

Na Čukarici

Golden Inn

AS Krstevski

Gimnazija P. Pavle

Milic Services

Flora Med

Udruženje

Poštovani posetioci, 05. septembra 2018. godine izvršene su sledeće promene preduztnika: SVS Studio je brisan i registra, a OPH Štamparija je preregistrovana u preduzeće PRONAĐITE NA ČUKARICI DOO BEOGRAD.