• 063 646 161
  • office@nacukarici.rs

SVS Studio

SVS Studio

Izradom sajtova se bavimo još od 2006. godine kad  je napravljen prvi sajt za premijeru filma  “Uslovna sloboda”. Danas  kao referencu  poseduju listu od preko sto pedeset  napravljenih sajtova, odnosno zadovoljnih klijenata prevashodno iz Srbije, ali takođe i regiona (BIH federacija, Republika Srpska, Crna Gora, Slovenija, Hrvatska)  i Evrope (Francuska, Švajcarska, Austrija, Nemačka, Švedska). Naši klijenti  su firme svih profila od malih i mikro preduzeća do državnih institucija (kao što su npr. Gimnazija Patrijarh  Pavle, Sindikalna organizacija Žandarmerije , Saobraćajni fakultet, Muzička škola Davorin Jenko, OŠ 14 oktobar, Moto klub Bezbednost, idr.).  Dve godine uzastopno (2017. i 2018.) SVS Studio je dobitnik sertifikata FIRMA OD POVERENJA. SVS Studio je prestao sa radom tj. brisan je iz registra APR-a 16.avgusta 2018. zbog zdravstvenih razloga. Po potrebi i shodno svojim mogućnostima neke od usluga je preuzelo i može Vam pružiti preduzeće PRONAĐITE NA ČUKARICI DOO BEOGRAD.

Cena izrade sajta

Izrada sajta košta od 200€ + PDV (npr. za prezentaciju od samo jedne strane) a cena izrade sajta zavisi od složenosti sajta t.j koliko stranica, linkova, slika, veza za profile društvenih mreža i drugih podataka.

Materijal za izradu sajta (tekstovi, slike, podaci) ste u obavezi da vi kao klijent obezbedite i dostavite u elektronskoj formi (putem e-maila, na CD/DVD ili USB memoriji) . Tekst za sajt se dostavlja otkucan u word dokumentu – ne pisan olovkom na papiru,a slike koje se dostavljaju moraju biti unapred sređene.

Izrada sajta traje u proseku od 7-15 dana, a opet rok izrade zavisi od složenosti sajta.

SVS Studio je sajtove pravio u JOOMLA  i WORDPRESS programu.

ODRŽAVANJE SAJTA

Održavanje sajta je do dve promene mesečno je besplatno, a nakon toga cena održavanja sajta može da se dogovori na dva načina: da se plaća paušalno godišnje dogovoreni iznos kojii zavisi od količine informacija koje se menjaju ili da se vrši plaćanje po započetom satu rada koji iznosi 10 €/započeti sat + PDV.

Ažuriranje t.j održavanje sajta obuhvata promene postojećih i dodavanje novih podataka na sajtu:  teksta, slika, podataka o poslovanju, kontakata itd. Takođe važna stvar koju treba da znate je da promena dizajna i forme sajta ne spada u ažuriranje sajta već se računa kao nova izrada prezentacije t.j sajta.

NAPOMENA: Klijent je u obavezi da za period dok mu  SVS studio održava sajt dostavi pristupne parametre za hosting. Ukoliko klijent zahteva da sam održava sajt ili da mu neko treće lice održava sajt, potpisuje pismenu izjavu i istim trenutkom trajno prestaje bilo kakva obaveza od strane nas po pitanju održavanja sajta, domena i hostinga.

CENA DOMENA I HOSTINGA

Cene za domen i hosting  kreću se (ukupno) oko 40e + PDV na godišnjem nivou u zavisnosti od: domena (rs, co.rs, com, info,net, biz…), veličine prostora na serveru, brzine protoka informacija, broja e-mail naloga itd. Domen i hosting možete uplatiti  direktno kod nas t.j mi ćemo to uraditi za Vas kod partnerske kuće Beotel (cenovnik domena i hostinga http://www.beotel.net/hosting/domeni ) ili kod nekog drugog provajdera po vašem izboru. Ukoliko ne želite domen i hosting kod nas, važno je da kod uplate kod drugog provajdera, zahtevate da hosting poseduje C-PANEL  sa minimum jednom MySQL bazom i da nas navedete kao administratora sajta  jer samo na taj način možemo da “okačimo” napravljeni sajt.

Napomena: Cenovnici domena i hostinga su na godišnjem nivou, i obnavljaju se i uplaćuju provajderu svake godine.

Sve cene izražene u evrima se plaćaju u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate.  Plaćanje svih usluga je avansno.

Primeri uradjenih sajtova

Poštovani posetioci ovu su samo NEKE OD PREKO 150 NAPRAVLJENIH INTERNET PREZENTACIJA (lista referenci). Kliknite na željeni sliku i pogledajte internet prezentaciju.

Kabex Turist

Prosperios

Golden Inn

Na Čukarici

Ruski preparati

Flora Med

Maki & Deki

Glass team

Moler Goran

Hostel Otard

Štamparija Gagi

Štamparija P Print